Κλιματισμός

Η  Ψυκτοκλιματιστική καλύπτει, ένα ευρύ φάσμα εργασιών και υπηρεσιών, στον τομέα του κλιματισμού για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές με τις υψηλότερες προδιαγραφές.   

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύοντας , τα κορυφαία ονόματα στον χώρο του κλιματισμού,προσφέρει ενεργειακές λύσεις με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Έχοντας  στο δυναμικό μας, εξειδικευμένο προσωπικό  και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία, παρέχουμε  ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις εφαρμογές οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού.

 


ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Κλιματιστικά μηχανήματα για όλες τις οικιακές εφαρμογές, με σύγχρονο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα λειτουργίας και οικονομίας για κάθε κατοικία. Κάθε πρόταση μας, διαμορφώνεται, μετά από μελέτη του χώρου της κατοικίας σας από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, ώστε να προταθεί η ιδανικότερη εφαρμογή.

 

Αναλυτικά σας προσφέρουμε :

> Εξειδικευμένη μελέτη της κατοικίας σας

> Πρόταση επιλογής μηχανημάτων μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων

> Εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας

 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων επαγγελματικού κλιματισμού , ιδανικών για κάθε επαγγελματική εφαρμογή με υψηλές απαιτήσεις απόδοσης και οικονομίας, για τον επαγγελματία. 

Η  εταιρεία μας έχει κατασκευάσει  εξ ολοκλήρου με απόλυτη επιτυχία επαγγελματικές  εφαρμογές με συστήματα  κλιματισμού σε ένα μεγάλο δίκτυο πελατών  και σε εφαρμογές όπως καφέ-μπαρ, χώρους εστίασης, χώρους διασκέδασης ,ξενοδοχεία ,γυμναστήρια, καταστήματα κ.α.   δίνοντας  στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις με ποιότητα και αξιοπιστία!

Τα έργα αυτά, αποτελούν για την εταιρεία μας, την μεγαλύτερη εγγύηση!

 

Αναλυτικά σας προσφέρουμε :

> Εξειδικευμένη μελέτη του επαγγελματικού σας χώρου

> Πρόταση επιλογής μηχανημάτων επαγγελματικού κλιματισμού

> Μεθοδολογία εφαρμογής και υλοποίησης του έργου με χρονοδιάγραμμα

> Εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας