Θέρμανση

Η Ψυκτοκλιματιστική, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε συστήματα θέρμανσης για την κατοικία σας, με Φυσικό Αέριο και νέες τεχνολογικά εφαρμογές με Αντλίες Θερμότητας για μέγιστη αποδοτικότητα και οικονομία. 

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας , μελετά και εφαρμόζει το κατάλληλο, αξιόπιστο και αποδοτικότερο σύστημα θέρμανσης για το σπίτι σας.

 

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων θέρμανσης, επιλεγούμε και σας προτείνουμε, το ιδανικότερο σύστημα εγκατάστασης με λέβητες φυσικού αερίου, αντλίες θερμότητας ,θερμαντικά σώματα κ.α. 

 


  

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ

 

Η εταιρεία μας διαθέτει στην αγορά επώνυμους λέβητες αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης με φυσικό αέριο.

 

Αναλαμβάνουμε εξ ολόκληρου την μελέτη, εγκατάσταση καθώς και όλη την απαραίτητη διαδικασία κατάθεσης μελέτης στην Ε.Π.Α. από τους μηχανολόγους της εταιρείας μας.

  

Αναλυτικά σας προσφέρουμε :

> Εξειδικευμένη μηχανολογική μελέτη της κατοικίας σας

> Πρόταση επιλογής προϊόντων θέρμανσης με φυσικό αέριο

> Εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας

> Κατάθεση μηχανολογικής μελέτης στην Ε.Π.Α.

 ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ -  ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ,ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση και την εγκατάσταση νέων τεχνολογικά εφαρμογών με Αντλίες Θερμότητας νερού για θέρμανση, δροσισμό- κλιματισμό και ζεστό νερό χρήσης σε νέες κατοικίες αλλά και σε αναβαθμίσεις παλαιότερων κατοικιών! 

Έχοντας μια μεγάλη γκάμα από Αντλίες Θερμότητας σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για την καλύτερη απόδοση και την χαμηλότερη κατανάλωση θέρμανσης της κατοικίας σας

Με τις Αντλίες Θερμότητας σας παρέχουμε δυνατότητες εφαρμογών με ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό, θέρμανση με θερμαντικά σώματα, κλιματισμό με fan coils, παράγωγη ζεστού νερού χρήσης.

Ειδικότερα με τις Αντλίες Θερμότητας της Daikin Αltherma υψηλών θερμοκρασιών αντικαθιστούμε το υπάρχον σύστημα θέρμανσης της κατοικία σας , αλλάζοντας μόνο τον υπάρχον λέβητα πετρελαίου για ακόμα ευκολότερη εγκατάσταση και χωρίς να χρειάζονται περεταίρω αλλαγές στο εσωτερικό της κατοικίας.

Επίσης με την νέα υβριδική Αντλία Θερμότητας της Daikin σας δίνετε η δυνατότητα να έχετε θέρμανση, δροσισμό- κλιματισμό και ζεστό νερό χρήσης με συνδυασμό συστήματος Αντλίας Θερμότητας και Φυσικού Αερίου ώστε να έχετε ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες και τις τιμές κατανάλωσης, ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στο σπίτι σας.  

 

Αναλυτικά σας προσφέρουμε :

> Εξειδικευμένη μηχανολογική μελέτη της κατοικίας σας

> Πρόταση επιλογής προϊόντων θέρμανσης με Αντλία Θερμότητας 

> Ανάλυση πρότασης και κοστολόγηση κατανάλωσης

> Εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή  από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας

Το  προσωπικό της εταιρείας μας με μηχανολόγους και εξειδικευμένα συνεργεία εγκατάστασης είναι σε θέση να σας προτείνει και να σας εγκαταστήσει το κατάλληλο προτεινόμενο σύστημα θέρμανσης για την κατοικίας.